luni, 13 ianuarie 2014

Gandul zilei de luni, gandul unui nou inceput


Alegerea unui nou început te pune din start pe o frecvență de vibrație înaltă. Doar simplu gând al unui nou început aduce spre tine bucuria și odată cu ea pasiunea, entuziasmul, creația. Începutul arde într-o clipă trecutul înnegurat și vechile depresii.
Pentru că un nou început înseamnă conectare la prezent. Iar starea de bucurie firească nu o poți avea decât în momentul prezent. Când te surprinzi trist și nefericit, să ști că nu mai ești în prezent, atunci bucuria nu mai este prezentă în tine și tu nu mai ști cine ești, ai uitat de partea divină din tine și te-ai identificat iarăși cu frica.
Dar frica înseamnă doar lipsa bucuriei, așa cum întunericul înseamnă lipsa luminii. Așadar când nu ești ok, te afli într-o lipsă, simți efectiv că îți lipsește ceva.
Această zi poate fi începutul unui nou început, al unei noi rețele neuronale pe cale să se formeze.Iar începutul unei noi deprinderi, aduce odată cu această alegere conștientă, o energie atât de benefică încât simți cum prinzi aripi. Pentru că nu te poți depăși decât făcând alegeri și luând decizii noi. Mai bine o decizie nu tocmai bună, decât să rămâi resemnat și pasiv. Iar dacă alegerea va fi una proastă, vei realiza asta pe parcurs și o vei putea schimba din mers dacă va fi cazul, pentru că nu ești pasiv, ci te afli în mișcare, adică ești conștient în prezent.
Dar dacă nu alegi ceva, te vei afla mereu în așteptarea ”marelui nimic”.
Începutul înseamnă o nouă alegere. Înseamnă asumare. Înseamnă răspundere. Înseamnă decizie. Înseamnă puterea prezentului.
Înseamnă bucurie.
Așa este, așa să fie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu