luni, 18 mai 2015

„Să intrăm pe frecvenţa Universului”


Astăzi vă voi vorbi câteva cuvinte despre o carte şi anume „Să intrăm pe frecvenţa Universului”, scrisă de regizorul David Thomas. De fapt, impropriu spus scrisă, ci mai mult concepută de el. Cartea ne pune în faţă 6 oameni pe care acest regizor i-a filmat şi le-a pus întrebări, în timp ce aceştia transmit în transă fiind, informaţii de la diferite entităţi venite dincolo de planul în care ne aflăm noi aici. Acest fenomen se mai numeşte „chanelling”, adică informaţia vine de dincolo şi este canalizată prin conştiinţa omului care o transmite mai departe.
Referitor la acest fenomen de „chanelling”, recunosc că am fost foarte circumspect faţă de el până la un punct. Am vrut să mă lămuresc, să compar, să analizez, să pun în balanţă şi să înţeleg pe cât se poate înţelege. Concluzia mea finală e că nu e nimic miraculos sau nemaipomenit în aşa ceva. Oricine poate face „chanelling” dacă asta intră în raza lui de acceptare. Dar pentru asta, metaforic vorbind, e necesar „să îţi pierzi minţile”. Adică să înlături rezistenţa şi blocajul mental care încearcă să te convingă că asta e o prostie şi o aiureală. Iarăşi, impropriu spus că mintea te blochează. Doar programele asimilate de către subconştient într-o viaţă de om şi care nu te lasă să te eliberezi de prejudecăţi şi lanţuri emoţionale, doar aceste programe mentale te blochează.
În acelaşi timp, personal nu rezonez cu orice mesaj transmis. Asta nu însemnă că ele nu ar fi adevărate, dar nu sunt pentru mine. De exemplu, primul meu contact cu acest fenomen a fost prin entitatea numită Ramtha, cu care am rezonat o perioadă dar acum nu mai rezonez aproape deloc, deşi mesajul în sine nu e chiar unul de lăsat, dar acum mi se pare puţin depăşit şi chiar denaturat mai ales din pricina celei care face transmisiile. Nu e chiar ok ce se întâmplă în acest show pur americănesc, de asta nu pot credita un fenomen spiritual atâta timp cât dincolo de aparenţe se întâmplă cu totul altceva. Uneori şi schizofrenia poate deveni o adevărată artă de a face bani pe seama unei turme gură-cască rămasă fără discernământ.
Însă fenomenul de "chanelling", orice s-ar spune, este real. Însă datorită faptului că nu este acceptat întru totul, oamenii pleacă din start cu premize false că ar fi mereu vorba despre înşelătorii. Făcând o paranteză, e interesant că încă nu se dă credit spiritualităţii, dar se dă în continuare credit religiei „iubirii” şi cultului morţii care este creştinismul. Deşi mulţi dintre noi, acum mai mult ca oricând ascensionăm în conştiinţă chiar dacă nu ne dăm seama, tot la fel de mulţi însă sunt sugrumaţi efectiv de programele mentale venite din creştinism. Da, pentru mine majoritatea credinţelor limitative din această religie vin. Şi pentru mine cel puţin, creştinismul este cu adevărat cultul morţii. Nu mi-e frică să o spun, chiar cu riscul de a nu mă crede nimeni, chiar cu riscul de a rămâne singur pe aici. Fiecare e liber să creadă ce vrea, eu asta simt şi cred la momentul ăsta când privesc înapoi la mine însumi prin tot ceea ce am trecut. Dacă esenţa e către moarte şi promisiunea mântuirii e dincolo de moarte, nu pot privi la această falsă promisiune decât cu compasiune şi condescendenţă.
Revenind la carte, mesajul ei în sine este unul luminos şi eliberator în acelaşi timp. Filmările celor 6 au fost făcute în locuri şi timpuri diferite, deci nu e vorba de nici o influenţă a unuia către celălalt. Tocmai pentru că şi autorul cărţii, a fost el însuşi foarte circumspect de la început. Există multe similitudini în toate transmisiile, mai ales privind conceptul de divinitate, unde vechea paradigmă religioasă nu mai stă efectiv în picioare. În toate transmisiile omul este îndemnat către iubire, către creaţie, către realizarea sinelui, către bucurie. Există şi multe asocieri cu civilizaţiile extraterestre, inclusiv sunt amintiţi aceşti reptilieni şi anunnaki, nu intru în detalii aici, mulţi poate ştiu despre ce e vorba, dacă nu, pot afla.
Încă odată, nu e nimic nefiresc sau paranormal în tot acest „chanelling”. Oricine dintre noi este conectat de multe ori la tot ceea ce înseamnă divinitate în aceaşi zi de exemplu, fără ca să îşi dea seama. Dar uneori vin inspiraţii şi nici măcar tu însuţi nu realizezi de unde vin. Dar pentru că nu conştientizăm aceste stări, picăm într-o clipă tot în grija lumească şi iarăşi vibraţia scade vertiginos, iar pe vibraţie joasă nu mai poate fi vorba de inspiraţie sau „chanelling”. De fapt, este acelaşi lucru cu a fi inspirat, adică a fi „în spirit” şi nu pe lângă el.
Sigur că e nevoie de discernământ,dar dacă voi pune totul la îndoială, mă reneg pe mine însumi şi îmi anihilez orice deschidere. Totul se raportează la ceea ce simţi când iei contact cu aceste transmisii. Dacă te tulbură şi încă nu le poţi accepta, lasă-le pentru moment şi nu forţa nimic. Dar dacă simţi că vibraţia creşte în momentul citirii acestor transmisii, atunci mergi mai departe şi nu te opri, filtrează pe sufletul tău ceea ce ţi se potriveşte, restul nu e pentru tine, cel puţin deocamdată.
Mulţumesc acestei cărţi atât de autentice pentru cine are ochi de văzut dincolo de ceea ce se vede, pentru cine are urechi de auzit dincolo de ceea ce se aude, pentru cine are minte de înţeles dincolo de ceea ce se poate înţelege!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu