marți, 31 martie 2015

O lună binecuvântată tuturor!


Începutul unei noi luni poate fi un început benefic şi pentru viaţa ta. Poate fi o renunţare, o conştientizare şi chiar o schimbare!
Poate fi o renunţare la ceea ce îţi face rău şi te răneşte sufleteşte. O renunţare la ceea ce te face slab şi temător. O renunţare la ceea ce îţi slăbeşte trupul şi îţi înrobeşte sufletul. O renunţare la judecăţile celor de altă credinţă şi de altă religie decât a ta. O renunţare la tendinţa către infatuare şi superioritate în faţa celorlalţi. O renunţare la pasivitate, resemnare şi indolenţă!
Poate fi o conştientizare a ceea ce eşti tu cu adevărat. O conştientizare a spiritului tău care nu te îndeamnă decât la curaj, învăţare, experimentare. O conştientizare a ceea ce se vrea cultivat şi aprofundat în viaţa ta. O conştientizare a luminii interioare care te cheamă la a trăi din sine şi pentru sine. O conştientizare a frumosului din tine, a armoniei interioare, a liniştii mentale!
Poate fi o schimbare a ceea ce a început deja să se ofilească în realitatea ta. Iar cu o floare ofilită nu mai poţi face nimic decât să o tai din rădăcină şi să plantezi una proaspătă şi plină de viaţă în locul ei. Seceră şi tu dacă ai curaj, limitările tale interioare care te ţin pe loc şi nu te lasă să trăieşti la adevărata ta valoare. Ară-ţi şi tu pământul conştiinţei tale ca astfel credinţele şi blocajele venite din frică şi condiţionare să fie date peste cap pentru a primi seminţele bucuriei, ale puterii interioare, ale tăriei sufleteşti, ale cunoaşterii şi deschiderii, ale iubirii necondiţionate!
Fii lumina şi luminează! Fii pacea şi împacă-te cu tine însuţi! Fii tăria şi întăreşte-i pe cei care au nevoie de tăria ta! Fii compasiunea şi acceptă-l pe celălalt fără gânduri ascunse! Fii bucuria şi împărtăşeşte-o în jurul tău! Fii credinţa care e dincolo de orice frică! Fii curajul care e dincolo de orice îndoială! Fii divinitatea pură care nu cunoaşte decât iubirea necondiţionată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu