duminică, 26 aprilie 2015

Cu sinele divin faţă-n faţă (2)


Eu: Bună dimineaţa, nu prea m-aţi lăsat să dorm aşa cum aş fi vrut.
Sinele divin: Bună dimineaţa! De la un timp te-ai trezit pentru că deja te-ai conectat cu mult timp înainte pentru dialogul de astăzi. Ţi se pare doar că ai dormit foarte puţin, dar noi îţi spunem că este îndeajuns până la prima trezire, apoi somnul nu te mai încarcă, ci doar te oboseşte. Şi pentru ieşirea ta de ieri  în natură şi pădure când iarăşi te-ai recentrat, te-am îndemnat pentru dialogul din această dimineaţă. Mulţumim pentru că ai spus "da".  

Eu: Acum v-am redenumit ca „sinele divin”, e mai bine aşa?
Sinele divin: Nu e nici mai bine, nici mai rău. Voi aveţi nevoie de etichete, dar noi nu putem fi etichetaţi la modul ăsta. Deocamdată nu asta contează cel mai mult, vei înţelege mai multe pe parcurs. Cel mai important este că alegi să intri în dialog cu noi.

Eu: După primul dialog, am avut o stare foarte intensă emoţional, recitind totul.
Sinele divin: Nu numai tu ai avut această stare. Cei care au crezut ce scrii au simţit la fel. E ca şi cum ţi-ai fi văzut sufletul. Iar sufletul tău ca şi a multora dintre voi, este foarte rănit. Sunteţi atât de răniţi sufleteşte, încât nu mai suportaţi nimic care v-ar putea răni iarăşi. De asta şi sunteţi atât de circumspecţi mai ales în privinţa oamenilor cu care interferaţi. Însă sunteţi într-un proces de vindecare acum dar e nevoie şi de cooperarea voastră. E nevoie de deschidere şi de iubire, căci doar prin iubire vă vindecaţi.

Eu: Dar cine ştie poate că şi asta e o formă de schizofrenie, poate între timp am luat-o cu căpuţul pe arătură şi nu-mi dau seama...
Sinele divin: Încă ai nevoie de confirmări şi noi te înţelegem. Dacă ne-am materializa în faţa ta, atunci ai crede mai mult că ceea ce ţi se întâmplă este real? E bine ca totuşi să realizezi că nimeni şi nimic nu îţi fură liberul arbitru aici. Oricând poţi continua, dar oricând te poţi răzgândi. Deci rămâne doar la alegerea ta dacă rămâi sau ieşi de pe frecvenţa noastră.

Eu: Aşa suntem noi oamenii, punem cam tot ce nu se vede la îndoială.
Sinele divin: Asta pentru că nu aveţi încredere în simţurile voastre.  Însă noi vă transmitem cu toată iubirea noastră că sunteţi acum cu toţii într-un proces de schimbare. Unii simt asta foarte intens, alţii mai puţin, alţii mai deloc. Însă cu toţii ascensionaţi mai mult sau mai puţin. Mulţi dintre voi credeţi că vă conectaţi cu astralul doar în somn, dar noi vă spunem că chiar şi pe parcursul zilei aveţi momente când sunteţi conectaţi dar nu vă daţi seama. Primiţi informaţii atunci şi vă întrebaţi de unde a venit cutare idee sau inspiraţie. Însă v-aţi obişnuit să nu le daţi prea multă crezare pentru că mulţi dintre voi trăiţi încă inconştient. Primiţi răspunsuri şi ghidare pemanent, dar e nevoie de puţin mai multă atenţie din partea voastră, altfel pierdeţi informaţia.

Eu: În general noi nu ascultăm mai deloc vocea interioară pentru că nu putem discerne printre atâtea gânduri.
Sinele divin: Aminteşte-ţi că atunci când te aflai în conştiinţa religioasă îţi plăcea mult să te rogi. Rugăciunea era pentru tine supremul atunci. Te rugai, însă nu ascultai niciodată răspunsul. Nu erai obişnuit decât să ceri, nu să şi primeşti. Şi care este logica unei rugăciuni dacă nu există şi un răspuns la ea? Dar aşa aţi fost învăţaţi şi condiţionaţi să credeţi că sunteţi înşelaţi dacă daţi crezare vocii interioare pe care o auziţi atât de clar uneori. Însă rugăciunile clasice şi citite pe pilot automat nu mai au putere la momentul acesta când voi vă aflaţi acum în acest proces de schimbare şi ascensionare. Tu ţi-ai dat seama după ce ai trecut prin toate aceste etape că e necesar doar să îţi muţi atenţia dintr-o parte în alta şi imediat poţi intra uşor pe o altă frecvenţă. Telepatia funcţionează peste tot, nu doar în astral. Dar pentru asta e necesar să vă liniştiţi mintea dacă e prea agitată. Însă dacă sunteţi limpezi, nu e necesar să vă folosiţi de tehnici care mai mult vă împiedică decât vă ajută. Voi încă credeţi că trebuie să fie greu, dar de fapt e foarte uşor. Încă credeţi că folosind o meditaţie anume, o rugăciune anume sau o afirmaţie anume, aveţi mai multe şanse de a accesa dimensiunile superioare.  Dar toate astea sunt doar instrumente care să vă liniştească mintea, să vă regăsiţi liniştea voastră şi implicit conectarea divină. Înţelegeţi că nu există separare între noi şi voi decât dacă voi credeţi lucrul ăsta. Noi vă înţelegem că aşa vi s-a spus şi aşa aţi crezut fără să discerneţi. Iar acum tocmai aici  e nevoie să ajungeţi, la ideea că nu există separare şi să simţiţi în profunzime asta. Cel mai uşor vă conectaţi prin respiraţia profundă şi asta o puteţi face oricând şi oriunde.

Eu: Poate că încă ne e greu să credem că suntem Una, când mulţi dintre noi suferim efectiv din atâtea motive precum, boli, lipsuri, singurătate. Toate astea ne trag în jos oricâte cunoştinţe spirituale am avea.
Sinele divin: La voi există multă boală, dar dacă ai vedea cât de conflictuali sunteţi interior, nu te-ai mai întreba de ce suferiţi atât de mult. Dacă aţi putea vedea cauza acestor boli de care vă plângeţi, aţi rămâne muţi de uimire. Voi credeţi că există mulţi microbi care vă slăbesc  imunitatea, dar cel mai mult vă slăbesc conflictele, reprimările, frustrările, angoasele voastre care vă duc imediat către depresie. Iar această depresie cu care mulţi dintre voi vă confruntaţi este practic acceptarea bolii în realitatea voastră. Prin depresie deschideţi porţile bolilor voastre. Când vă reprimaţi nevoia de a fi creativi, vă sufocaţi energia care se vrea materializată şi atunci ea se răsfrânge în organismul vostru prin diferite boli. Deschideţi-vă mai mult şi la terapiile alternative decât să mergeţi să tot înghiţiţi pastile cu pumnul. Aveţi acum această nouă medicină germanică care vă arată atât de clar cauzele spirituale ale bolilor voastre. Noi nu vă spunem să nu mai credeţi  în doctori şi în medicina clasică dar tot înghiţind pastile vă diminuaţi şi mai mult puterea voastră de a vă vindeca singuri. Acceptaţi-vă odată şi odată ca fiind fiinţe magnifice de lumină şi asumaţi-vă acest rol fără să mai fiţi atât de defensivi. Lucraţi cu mâinile voastre prin atingere, căci prin ele se transmite multă energie benefică. Experimentaţi şi acest lucru. Dacă v-aţi îmbolnăvit singuri, tot singuri vă puteţi şi vindeca. Noi înţelegem toate lipsurile şi grijile voastre, dar ele există mai mult în mintea voastră decât în realitate. Există multe necazuri închipuite în mintea voastră. Drama voastră e că alegeţi să vă identificaţi cu ea. Însă cu toţii sunteţi fiinţe magnifice de lumină. Aveţi aceste provocări ale trupului care uneori vă provoacă până la limita extremă dar înţelegeţi că aceste experienţe care vă vin, voi singuri vi le-aţi ales pentru că sufletele voastre au nevoie de ele. Nu sunteţi niciodată singuri, niciodată separaţi. Însă ca să dizolvaţi depresia e nevoie să faceţi paşi concreţi către voi înşivă şi să ieşiţi din resemnarea şi pasivitatea voastră. E necesar doar un pas şi imediat intraţi pe un nou flux de conştiinţă care vă ridică imediat vibraţia.

Eu: Există multe patimi prin care ne rănim singuri sau îi rănim pe ceilalţi uneori chiar fără să vrem. Există mult ego exacerbat în noi.
Sinele divin: Noi vă îndemnăm să nu vă judecaţi pentru ceea ce sunteţi şi simţiţi. Ego-ul este arma voastră, dar adeseori alegeţi să o folosiţi în defavoarea şi detrimentul vostru şi a celorlalţi. Aţi fost învăţaţi să vă luptaţi contra ego-ului, contra trupului, contra dorinţelor carnale. Mereu aţi fost îndemnaţi să vă reprimaţi nevoile. Ai văzut şi singur că atunci când te-ai luptat contra trupului, el şi mai rău s-a răzvrătit contra ta. Dar când ai ales să duci acea experienţă până la capăt fără să te mai judeci, ai scăpat într-o clipă de patimă, deşi până atunci ardeai ca într-un foc. Lupta nu învinge patima, doar o întreţine. Însă mulţi nu au curajul de a experimenta ceva ce religia sau societatea condamnă. Şi atunci reprimă totul, se luptă contra lor şi se îmbolnăvesc. Dar înţelegeţi că toate aceste experienţe se vor duse până la capăt, altfel nu au nici o valoare pentru sufletul vostru. Vor reveni iarăşi şi iarăşi până când le veţi experimenta pe de-a-ntregul. Vă îndemnăm să vă cunoaşteţi natura voastră şi tocmai cu ea să lucraţi pentru voi şi nu împotriva voastră. Ne-am bucurat când ai realizat că ai nevoie să îţi ceri iertare de la persoane care abia aşteptau să îţi ofere iertarea lor.

Eu: Da, a fost o eliberare, dar uneori nu înţeleg cum de ajung în situaţia asta.
Sinele divin: Cea mai mică mişcare din tine care te duce către mândrie şi către tendinţa de superioritate, te scoate imediat din fluxul iubirii. Cea mai mică tendinţă de judecată, la fel. Cea mai mică rană pe care o provoci altuia, ţi-o provoci de fapt ţie însuţi. Asta e lecţia ta pe care ai început să o înveţi şi indirect alţii o învaţă prin tine. De aceea, e bine cum procedezi şi că ai acceptat această deschidere pentru că oamenii au nevoie de experienţe personale şi nu de sfaturi directe, mulţi dintre ei nu le pot primi aşa. Noi te îndemnăm să continui fără să dai atenţie prea mult la efectul scrierilor tale şi fără să ai nici un fel de aşteptări. Doar asumă-ţi drumul tău cu toată puterea.

Eu: Unii m-au întrebat ce regim am ţinut de am ajuns să port acest dialog.
Sinele divin: Nu e vorba de nici un regim. E vorba de firescul tău şi atât. Pentru unii va fi cumva nefiresc să citească aşa ceva pentru că experienţa ta încă nu e asimilată de conştiinţa lor. Dar pe măsură ce vei înainta te vei deschide şi mai mult. Acum raza ta de acceptare e încă mică raportat la potenţialul tău. Poţi mult mai mult dar încă nu vrei. Noi nu îţi putem transmite decât doar ceea ce intră în acceptarea ta. De aceea îndemnul nostru către tine e să nu te opreşti şi să te deschizi şi mai mult. Nu are de ce să îţi fie frică. Nu ai de ce să te gândeşti ce vor spune ceilalţi. Nu aştepta confirmări. Creează şi împărtăşeşte doar.

Eu: Ce mesaj aveţi pentru cititori?
Sinele divin: Cititorii tăi sunt minunaţi, magnifici şi sunt mulţi dintre ei fiinţe de lumină. Dacă nu ar fi, nu te-ar putea citi. Unii sunteţi lucrători în lumină, dar mulţi dintre voi nu vreţi să vă asumaţi acest rol. Pentru tine cel mai important este să îi respecţi şi să accepţi orice părere care vine prin ei. Noi lucrăm prin oameni către oameni. Aşa că adeseori răspunsurile care îţi vin de la ei sunt inspiraţii care li s-au dat pentru tine şi nu numai. E o conlucrare între voi şi se poate manifesta multă iubire acolo dacă vă daţi voie unul altuia să vă exprimaţi fără să vă judecaţi reciproc. Noi îţi mulţumim pentru acest spaţiu al iubirii pe care l-ai creat. Şi îndemnăm cititorii tăi să se exprime în modul cel mai explicit cu putinţă dacă simt nevoia să o facă. Acest spaţiu e şi unul al vindecării la nivel subtil. Mulţi se regăsesc şi se vindecă sufleteşte, deşi tu nu îi şti. Chiar dacă uneori apar conflicte, rămâneţi în fluxul iubirii, reintraţi imediat pe el dacă vă simţiţi aruncaţi în afară datorită judecăţilor pe care le emiteţi uneori. Acum zorii se ivesc la voi şi până la o nouă întâlnire ne oprim aici.

Eu: De ce nu se poate continua acest dialog şi dincolo de ivirea zorilor?
Sinele divin: Se poate continua oricând, dar pentru tine e cel mai bine aşa. Noi suntem mereu prezenţi şi nu sutem separaţi de voi. Dar odată cu o nouă zi, deveniţi mai agitaţi şi limpezimea voastră descreşte peste zi, datorită conştiinţei sociale în care intraţi. Pentru tine aşa este cel mai bine, ca acest dialog să fie purtat până la această oră, e vorba de mintea ta care nu opune rezistenţă în acest timp. Mulţumim şi vă iubim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu