sâmbătă, 21 decembrie 2013

Noile fericiri a celor mai noi fericiti...


-Fericiţi cei care se recunosc pe ei înşişi ca fiind uniţi cu Dumnezeu şi nu separaţi de El, a lor este genialitatea care nu se poate compara cu nimeni şi nimic din afara lor înşişi!

-Fericiţi cei care s-au deschis în faţa vieţii fără frică şi au înţeles că tot ce le aduce viaţa, este oferit doar spre folosul lor spiritual, a lor este puterea de a recunoaşte acest dar magnific!

-Fericiţi cei care au acumulat în „a fi” şi nu în „a avea”, aceştia sunt cei care şi-au clădit temelia cunoaşterii pe piatră şi nu pe nisip, a lor este rădăcina demnităţii care a pătruns adânc în sufletele lor!

-Fericiţi cei care primesc lecţiile vieţii cu braţele deschise, a lor este înţelepciunea de a nu se lăsa înfrânţi în faţa micilor obstacole care vor doar să fie depăşite!

-Fericiţi cei care chiar fiind loviţi de către prieteni sau de către străini, se ridică din propria cenuşă şi nu rămân în starea de victime, a lor este nădejdea în ei înşişi care nu poate muri niciodată!

-Fericiţi cei care sunt recunoscători şi celor care-i iubesc şi celor care nu-i suportă, a lor este tăria de a se arăta aşa cum sunt, fără a face nici cel mai mic compromis!

-Fericiţi cei care cu fiecare zi mai fac un mic pas către ei înşişi, lăsând în urma lor efemerul trecutului, lăsând viitorul în grija lui însuşi, a lor este puterea nemărginită a prezentului!

-Fericiţi cei care merg pe calea lor, neabătându-se în stânga sau în dreapta, uneori cu soarele în faţă, alteori bătuţi de vicisitudinile vieţii, a lor este curajul de a-şi depăşi propriile limite!

-Fericiţi cei care şi-au frânt egoismul şi se dăruiesc pe ei înşişi aşa cum sunt, aceştia au înţeles că dăruind din sufletul lor vor dobândi ceea ce nimeni şi nimic nu le poate oferi în schimb, a lor este iubirea care nu poate fi întemniţată!

-Fericiţi cei ce şi-au învăţat lecţiile care deşi uneori au fost foarte dureroase, totuşi datorită acestor lecţii au devenit exact ceea ce sunt acum, acestea sunt comorile nepreţuite a celor care urcă neîntrerupt din treaptă în treaptă spre ei înşişi!

Aşa este, aşa să fie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu